La teva identitat. El teu caràcter.
La teva essència.

La imatge corporativa del teu negoci és la teva identitat, el teu caràcter, la teva essència. És allò que et diferencia de la competencia i que et fa destacar, captar clients i impulsar les teves vendes.

L’entorn evoluciona i amb ell els negocis i les empreses. És per això que, la teva marca també ha d’evolucionar per adaptar-se als nous canals i als consumidors omnicanal.

SERVEIS DE BRANDING

CREACIÓ I ACTUALITZACIÓ DE LOGOTIPS

Creació de logotips amb molta identitat per al teu negoci, així com també actualització de logotips per tal d’afrontar els nous reptes. Guanya clients i impulsa les teves vendes. 

DISSENY DE PAPERERIA CORPORATIVA

Dissenyem papereria corporativa: des de flyers, díptics, posters fins a roll ups per a fires i/o esdeveniments. Creem una imatge corporativa per a totes les teves comunicacions.

BANNERS WEB I NEWSLETTERS

Dissenyem banners web que destaquen els teus productes i que atrauen els clients. Així com també, banners per als teus butlletins corporatius. Fem que la teva botiga online vengui.

ANUNCIS publicitaris DE PETIT I GRAN FORMAT

Creació d’anuncis publicitaris de petit i gran format tant per al canal físic com el digital. Fem que la teva publicitat comuniqui i atraigui nous clients.

Un bon branding val més que mil paraules.

El nostre avantatge:
branding ple d'identitat

A Impulsora Digital som conscients que el branding de la teva empresa o negoci és el tret que marca la diferència. 

El nostres serveis de branding estan dissenyats per a satisfer les vostres necessitats i resoldre els nous reptes que planteja el món digital. 

Fem que el branding parli del teu negoci, la seva identitat, caràcter i essència. Aconseguint posicionar la teva marca, captar nous clients i impulsar les teves vendes.

Capta nous clients amb branding des d'avui mateix!