La web és al centre de la teva estratègia digital.

Dissenyem i desenvolupem pàgines web i botigues online d’última generació: atractives i netes, fàcils de navegar, segures i ràpides, amb disseny responsive i enfocades a resultats.

Per què vols una pàgina web, sinó obtens resultats amb ella? Fem que la teva pàgina sigui visible, rebi visites, destaqui i converteixi usuaris en clients. Posem la teva pàgina web en el centre de la teva estratègia digital!

SERVEIS DE DISSENY WEB

DISSENY DE BOTIGuES ONLINE

Disseny i desenvolupament de botigues online. Capta nous clients, fidelitza els actuals i impulsa les teves vendes. 

DISSENY DE LANDING PAGES

Disseny de landing pages. Això és: creació d’una pàgina dins de la teva web per a la captació de clients o la generació de vendes.

DISSENY DE PÀGINES CORPORATIVES

Disseny i desenvolupament de pàgines corporatives. Incrementa la captació de clients amb un disseny web enfocat a resultats.

REDISSENY WEB

La teva pàgina web ha quedat obsoleta o necessita una renovació? Redissenyem la teva pàgina web per a posar-la al dia.

botigues online multidivisa

Si tens una botiga online en funcionament i vols començar a vendre a l’estranger, oferim als clients la possibilitat d’escollir la moneda amb la que volen comprar.  

traducció web

Traduim la teva pàgina a l’idioma dels teus clients. Fem que tant el client local com l’internacional tingui una bona experiència quan visita la pàgina.

ALTRES SERVEIS

Alta domini + hosting

Ens ocupem de donar d’alta el teu domini web i també el servei de hosting perquè tu et puguis centrar en el teu negoci.

Correu personalitzat

Gaudiràs d’un correu professional personalitzat. Perquè els petits detalls són els que marquen la diferència.

Formació + suport

Et formem perquè siguis capaç d’actualitzar la teva pàgina web de forma autònoma i et donem suport si tens qualsevol dubte.

El disseny web és la imatge i la reputació del teu negoci a Internet.

El nostre avantatge:
disseny web d'última generació

A Impulsora Digital sabem que com més temps passi un usuari a la teva pàgina web més s’incrementen les possibilitats de compra.

Dissenyem i desenvolupem pàgines web que ofereixen una bona experiència per als usuaris i són intuïtives. A més a més, de vetllar per la seguretat de les teves dades i optimitzar la càrrega de la teva pàgina.

Per últim, però no menys important, fem que la teva pàgina es visualitzi de forma correcta tant al mòbil, a la tableta com a l’ordinador.

Treballem plegats
per fer-ho realitat?