El teu negoci físic també necessita màrqueting digital

el-teu-negoci-fisic-tambe-necessita-marqueting-digital-impulsora-digital-igualada-barcelona

La crisi econòmica provocada per la pandèmia del coronavirus ja es deixa notar, sobretot en el petit comerç de les nostres ciutats. Ara més que mai, el teu negoci físic també necessita màrqueting digital per fer front a aquesta crisi i sortir endavant.

Sovint associem les accions de màrqueting amb les grans i exitoses empreses. Malgrat que això és una realitat, els petits comerços han de donar aquest pas també. El màrqueting digital no entén de tamany ni de sectors i és perfectament aplicable, així com accessible per als negocis físics. 

De manera que, representa una gran oportunitat de creixement dels petits comerços o negocis físics, ja que s’ha deixat de competir per posar publicitat en un espai, com per exemple: una tanca publicitària, sinó que ara l’objectiu és captar l’atenció dels usuaris perquè comprin el nostre producte o servei i no el de la competència. I, aquest fet, fa que els petits negocis es puguin equiparar amb les grans empreses.

Aquesta nova manera de competir també comporta que els costos s’hagin vist reduïts, ja que no és necessari impactar a les grans masses, sinó que el màrqueting digital permet acotar. De forma que, els teus anuncis únicament es mostren al públic que està realment interessat i que és pot convertir en un potencial comprador/a del teu producte o servei. Per consegüent, amb menys recursos, és té una enorme capacitat de control sobre a qui es mostra el teu anunci.

A més a més, permet una gran flexibilitat i dinamisme. Si, per exemple, veus que la teva campanya de publicitat online no està funcionant, la pots modificar en temps real o canviar-la en qualsevol moment per una altra. Amb això, el què s’aconsegueix és que, d’una banda, els recursos econòmics que es malbaraten siguin els mínims. I, de l’altra, que el retorn de la inversió, és a dir, quants euros obtens per cada euro que has invertit, sigui més elevat.

Per últim, però no menys important, el teu negoci físic té un avantatge diferencial sobre les grans empreses a l’hora d’incorporar el màrqueting digital en l’estratègia de venda: el contacte quotidià i pròxim amb els clients. Un contacte que li aporta un coneixement directe i real sobre els seus interessos i necessitats. Aquesta informació és essencial i molt valuosa a l’hora de tirar endavant estratègies i accions de màrqueting digital.  

En resum, el màrqueting no està reservat a les grans empreses, sinó que és accessible a qualsevol negoci independentment del seu tamany o sector. El teu negoci físic també necessita integrar el màrqueting digital per enfortir l’estratègia de venda física i, així, obtenir el millor dels dos móns: el físic i el digital.

4 raons per les quals hauries de subcontractar un professional del màrqueting digital

Aquestes són les 4 principals raons per les quals necessites subcontractar un professional del màrqueting digital per a què et gestioni professionalment les xarxes socials del teu negoci o perquè s’encarregui de mantenir actualitzada la teva pàgina web o obtenir beneficis amb la teva botiga online:

La primera raó és que una persona que té un comerç físic no té temps per dedicar una estona del dia a les xarxes socials o a la pàgina web, ja que ha d’atendre els clients que vénen a la botiga.

La segona raó és que un petit comerç o botiga no disposa de prou recursos per tenir un treballador/a contractat especialitzat en un camp tant tècnic com és el màrqueting digital.

La tercera raó és que intentar entendre els complexos tecnicismes del màrqueting digital no és tasca fàcil i requereix de molt d’estudi; temps que es deixa de dedicar a l’activitat principal del negoci.

La quarta i última raó, és que els professionals del màrqueting digital t’ajudaran a no només estar a les xarxes socials o tenir una botiga online en funcionament, sinó també a obtenir resultats: més visibilitat, més clients, més vendes. Perquè no cal oblidar que els negocis no funcionen, sinó obtenen resultats.

A Impulsora Digital fem del màrqueting digital el gran aliat del teu negoci físic!  

Si t’ha agradat, comparteix! 😄