L'equip d'Impulsora Digital

montserrat-fundadora-directora-impulsora-digital

Montserrat

Creadora d'impulsora digital i experta digital

Fa 5 anys vaig anticipar que el futur seria digital i em vaig especialitzar en màrqueting digital i ecommerce, disseny web i xarxes socials. M’apassiona aquest món i m’encanta ajudar a negocis com el teu a créixer digitalment. També m’agrada la fotografia, la natura i practicar esport. Amant dels petits detalls que fan la diferència. Frase: “Sempre fins al final”

blanca-dissenyadora-grafica-sobre-impulsora-digital-igualada-barcelona

Blanca

Dissenyadora gràfica

Concebeixo el disseny com una forma d’expressió de la identitat i el caràcter de cada persona, producte, servei o empresa. Totes i cadascuna de les meves creacions estan enfocades a resoldre les necessitats i reptes del client. M’apassiona la fotografia, la natura i descobrir noves cultures. Frase: “El disseny arriba on amb només paraules no n’hi ha prou”.

Què és el que ens diferencia?

La nostra metodologia de treball es centra exclusivament en el client. Aquest és el centre de tot. Tot comença i acaba pel client, ja que cada client és únic i té unes necessitats diferents. 

Client i professional treballen de la mà per dissenyar una estratègia digital efectiva que impulsi el teu negoci a un altre nivell. I no sols això, també és un procés d’empoderament, ja que amb les eines que et facilitarem, seràs capaç de fer volar el teu projecte o negoci de forma autònoma.

sobre-mi-metodologia-integradora-impulsora-digital-igualada

Missió

Impulsar el teu negoci a través d'estratègies digitals efectives per a captar i fidelitzar el client digital.

Visió

Ser un referent en el disseny i la implementació d'estratègies digitals efectives.

Valors

Confiança, enfoc, honestedat, il·lusió, innovació, integritat, millora contínua, qualitat, respecte, responsabilitat i valor.

La nostra experiència

En aquests dos anys de vida d’Impulsora Digital hem impulsat des de comerços, negocis fins a empreses a fer el salt al món digital i/o a enfortir la seva presència. Hem realitzat des de projectes de disseny de botigues online i pàgines web corporatives, passant per la creació d’estratègies digitals (campanyes d’email màrqueting i de publicitat online) fins a la gestió professional de les xarxes socials de negocis.

Treballem des de la confiança, la professionalitat, la il·lusió i les ganes per ajudar-vos a assolir els vostres objectius de negoci. Perquè els vostres reptes són les nostres solucions. I junts arribarem més lluny!