Gestió de les xarxes socials de Joies Nut

El propietari de Joies Nut tenia clar que un equip professional com Impulsora Digital s’havia d’encarregar de la gestió de les xarxes socials del seu negoci.

Joies Nut de L’Hospitalet de Llobregat es va posar en contacte amb Impulsora Digital perquè volia impulsar la botiga física de joies d’autor a través dels canals socials.

En Pere, el seu propietari, molt conscient que el dia a dia del negoci li absorbia el temps que les xarxes socials necessiten, tenia clar des del primer moment que un equip professional s’havia d’encarregar d’aquestes.

A partir d’aquí, és quan entra en joc Impulsora Digital; oferint un servei de gestió professional de les seves xarxes socials amb la finalitat d’enfortir la seva imatge de negoci i comunicació, així com seguir donant a conèixer la seva botiga a través d’aquestes.

Actualment, des d’Impulsora Digital gestionem els perfils d’Instagram i Facebook de Joies Nut per a 3 idiomes (CA, ES i EN): creant, planificant i publicant continguts, gestionant els comentaris, així com fent un seguiment de les estadístiques de cada publicació per tal d’optimitzar els resultats obtinguts.  

Altres treballs

Treballem junts per fer crèixer el teu negoci

Si ets emprenedor/a, autònom, empresa o tens un petit negoci i necessites donar un impuls al teu projecte, estic totalment oberta a escoltar-te!