Gestió de les xarxes socials d'un perfil esportiu

Gestió de les xarxes socials del perfil esportiu de Gimnàstica Hipopressiva Fanny. 

La Francesca es va posar en contacte amb Impulsora Digital perquè volia engegar el seu propi projecte professional i personal de classes de gimnàstica hipopressiva. Ella, fins aleshores, utilitzava les xarxes socials a nivell personal i es volia assessorar en com fer el pas de tenir una imatge personal a una presència professional en aquestes.

Al tractar-se d’un nou projecte, calia tenir clar qui era el seu buyer persona o comprador, les característiques d’aquest i en quines xarxes es trobava. És per això que, es va fer, en primer lloc, un Pla de màrqueting per a les xarxes socials per tal d’identificar el seu potencial comprador, així com també definir les estratègies i les accions a dur a terme en les xarxes socials.

La primera acció que es va portar a terme va ser convertir el seu perfil personal a un perfil professional o de negoci, així com també es va començar a planificar i preparar continguts de qualitat i valor per a fer difusió dels beneficis de la gimnàstica hipopressiva i també promocionar les seves classes.

Actualment, des d’Impulsora Digital gestionem els perfils d’Instagram i Facebook de Gimnàstica Hipopressiva Fanny: creant, planificant i publicant continguts, gestionant els comentaris, així com fent un seguiment per tal d’optimitzar els resultats obtinguts.

Altres treballs

Treballem junts per fer crèixer el teu negoci

Si ets emprenedor/a, autònom, empresa o tens un petit negoci i necessites donar un impuls al teu projecte, estic totalment oberta a escoltar-te!