Impulsora Digital, empresa associada a la UEA

impulsora-digital-empresa-associada-unio-empresarial-anoia-serveis-digitals-empreses-disseny-web-estrategia-digital-xarxes-socials-igualada-anoia-barcelona

Impulsora Digital és empresa associada a la Unió Empresarial de l’Anoia des d’aquest mes de desembre.

La Unió Empresarial de l’Anoia és una associació empresarial que aglutina les empreses de l’Anoia i que té per objectiu representar-les, facilitar eines i habilitats per a fer aquestes creixin i es consolidin, així com fomenta l’activitat econòmica i el teixit empresarial.

Per a Impulsora Digital ser empresa associada a la UEA és un plaer i una satisfacció, ja que es tracta de l’entitat empresarial de referència de la comarca de l’Anoia. I, per aquest motiu, creiem que és necessari que Impulsora Digital estigui al servei de totes les empreses associades per tal d’ajudar-les a tenir una bona presència a Internet, captar nous clients i a impulsar les seves vendes en el canal online.

Ens trobareu en el Directori d’Empreses associades del web de la UEA: www.uea.cat emplaçats en els sectors de Comunicació i Disseny i TIC. En aquest apartat web, trobareu la nostra fitxa d’empresa amb tota la informació bàsica sobre Impulsora Digital, els serveis pensants per a tu i la teva empresa, així com els canals digital on ens podeu trobar: web i xarxes socials.

Si desitgeu fer el salt al món digital, feu-ho de la mà d’Impulsora Digital per a garantir-ne l’èxit. Posa’t en contacte amb nosaltres al telf.: 621 232 549 (Whatsapp) o envia’ns un correu a: hola@impulsoradigital.cat

Impulsora Digital, impulsant digitalment la teva empresa!