Impulsora Digital ja forma part de Comerç Igualada

impulsora-digital-forma-part-de-comerç-igualada

Impulsora Digital té el plaer d’entrar a formar part del Directori de Comerç Igualada, l’àrea de comerç de l’Ajuntament d’Igualada.

El portal web: www.comerigualada.cat impulsat des de l’Ajuntament té per objectiu aglutinar tots els establiments de la ciutat en un únic directori web per a facilitar als clients trobar informació sobre el comerç local. Des de comerços, serveis, bars i restaurants de la ciutat d’Igualada en formen part.

El Directori està organitzat en categories d’establiments segons el sector al que pertany cada comerç i recull la informació bàsica d’aquest: descripció, productes i/o serveis, horari comercial, web, xarxes socials, dades de contacte, entre altres.

Impulsora Digital ja compta amb el seu propi espai dins d’aquest Directori des d’aquest mateix mes d’octubre de 2021. Ens trobareu dins de la Categoria serveis; altres serveis professionals; assessoria, consultoria, gestoria, assegurances i protecció de dades. Aquí trobareu la nostra fitxa amb els serveis que oferim per als comerços, així com la nostra web i les xarxes socials: Instagram, Facebook i Linkedin.

Us animem doncs a visitar aquest portal web tot esperant que us sigui d’utilitat per a vosaltres i us emplacem a fer el salt al món digital de la mà d’Impulsora Digital per a garantir-ne l’èxit.

Impulsora Digital, impulsant digitalment el teu comerç!