L'última tendència en un disseny web

L’última tendència en un disseny web feta realitat a través d’una pàgina web atractiva, honesta i directe. 

La Montse Martí, Psicòloga d’Igualada, va contactar a Impulsora Digital perquè necessitava una pàgina web que no només transmetés als clients l’essència de la seva metodologia integradora, sinó que, a la vegada, ho fes d’una forma atractiva, honesta, directa i adaptada a les últimes tendències en disseny web.

L’última tendència en un disseny web és una realitat a través de la incorporació de 3 elements diferencials i innovadors. El primer, és la gran capçalera que serveix a mode de presentació i que pretén posar en valor la figura de la professional.

El segon element es pot observar en l’apartat de metodologia. Si baixes amb el ratolí, sembla que el fons es mogui a una velocitat diferent del contingut. Aquest efecte visual es coneix com l’efecte Parallax i és l’últim crit en disseny web.

I, el darrer element, fa referència al botó de: “Truca’m ara” que es troba en el menú superior i que permet contactar directament amb la professional en cas de necessitat.  

A més a més, en la versió per a mòbils de la pàgina web, també s’ha incorporat un botó fix de trucada a la part inferior dreta de la pantalla amb la mateixa idea: la de facilitar el contacte ràpid amb la professional a través d’una trucada telefònica.  

En resum, es tracta d’una pàgina web actual i atractiva, però, al mateix temps, està pensada per a donar resposta a les necessitats dels usuaris. Per tant, podriem dir que és un disseny web al servei de l’usuari

Si et dediques al sector dels serveis professionals i necessites una pàgina web per posar en valor els teus serveis, Impulsora Digital és la solució que estàs cercant

Altres treballs

Treballem junts per fer crèixer el teu negoci

Si ets emprenedor/a, autònom, empresa o tens un petit negoci i necessites donar un impuls al teu projecte, estic totalment oberta a escoltar-te!