Política de privacitat

politica-privacitat-impulsora-digital-igualada

 

Responsable del lloc web

El titular del lloc web IMPULSORA DIGITAL és MONTSERRAT ROCAGINÉ TORRAS.

Amb quina finalitat recollim dades?

A Impulsora Digital tractem la informació facilitada per les persones interessades en els nostres serveis amb la finalitat de respondre totes les seves consultes, prestar-li els serveis sol·licitats i realizar-ne la facturació.

Quina legimitació tenim?

La base jurídica del tractament de les seves dades és el seu consentiment lliure, específic, informat i inequívoc.

On es conserven les meves dades?

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades en sistemes de tractament de dades titularitat de MONTSERRAT ROCAGINÉ amb domicili social situat a IGUALADA amb les finalitats anteriorment citades.

Quina seguretat tinc?

MONTSERRAT ROCAGINÉ TORRAS informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que, MONTSERRAT ROCAGINÉ TORRAS es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquestes dades es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

Qui són els destinataris d’aquestes?

Les seves dades són confidencials i no es cediran a tercers, llevat que hi hagi obligació legal.

 

Quins drets tinc sobre les meves dades?

 • Sol·licitar l’accés a les seves dades personals o la seva rectificació quan siguin inexactes.
 • Sol·licitar la seva supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per les quals van ser recollides.
 • Sol·licitar la limitació del seu tractament en determinades circumstàncies.
 • Sol·licitar l’oposició al tractament de les seves dades per motius relacionats amb la seva situació particular.
 • Sol·licitar la portabilitat de les dades en els casos que preveu la normativa.
 • Altres drets reconeguts en les normatives aplicables.

D’on procedeixen les meves dades?

Totes les dades es recullen directament del lloc web i sempre després que l’interessat els faciliti a través dels formularis habilitats per a tal ús. No s’adquireixen per cap altre mitjà.

 

POLÍTICA DE PRIVACITAT A LES XARXES SOCIALS

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal (RGPD) i la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), MONTSERRAT ROCAGINÉ TORRAS informa als usuaris, que ha procedit a crear un perfil del lloc web IMPULSORA DIGITAL a les xarxes socials: Facebook, Instagram i Linkedin, amb la finalitat principal de publicitar els seus productes i serveis.

Dades

MONTSERRAT ROCAGINÉ com a titular del lloc web IMPULSORA DIGITAL i dels seus respectius perfils socials, amb domicili social situat a IGUALADA amb les finalitats anteriorment citades.

Drets

 • Sol·licitar l’accés a les seves dades personals o la seva rectificació quan siguin inexactes.
 • Sol·licitar la seva supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per les quals van ser recollides.
 • Sol·licitar la limitació del seu tractament en determinades circumstàncies.
 • Sol·licitar l’oposició al tractament de les seves dades per motius relacionats amb la seva situació particular.
 • Sol·licitar la portabilitat de les dades en els casos que preveu la normativa.
 • Altres drets reconeguts en les normatives aplicables.

 

Actuacions

MONTSERRAT ROCAGINÉ TORRAS realitzarà les següents actuacions:

 • Accés a la informació pública del perfil.
 • Publicació en el perfil de l’usuari de tota aquella informació ja publicada al lloc web d’IMPULSORA DIGITAL de titularitat també de MONTSERRAT ROCAGINÉ TORRAS.
 • Enviar missatges personals i individuals a través dels canals de la xarxa social.
 • Actualitzacions de l’estat de la pàgina que es publicaran en el perfil de l’usuari.

L’usuari sempre pot controlar les seves connexions, eliminar els continguts que deixin d’interessar i restringir amb qui comparteix les seves connexions, per a això haurà d’accedir a la seva configuració de privacitat.

Publicacions

L’usuari, un cop unit a la pàgina d’ IMPULSORA DIGITAL administrada per MONTSERRAT ROCAGINÉ TORRAS, podrà publicar en aquesta última: comentaris, enllaços, imatges o fotografies o qualsevol altre tipus de contingut multimèdia que suporti la Xarxa Social. L’usuari, en tots els casos, ha de ser el titular dels mateixos, gaudir dels drets d’autor i de propietat intel·lectual o comptar amb el consentiment dels tercers afectats. Es prohibeix expressament qualsevol publicació en la pàgina, ja siguin textos, gràfics, fotografies, vídeos, etc. que atemptin o siguin susceptibles d’atemptar contra la moral, l’ètica, el bon gust o el decòrum, i / o que infringeixin, violin o infringeixin els drets de propietat intel·lectual o industrial, el dret a la imatge o la Llei. En aquests casos, MONTSERRAT ROCAGINÉ TORRAS es reserva el dret a retirar immediatament el contingut, podent sol·licitar el bloqueig permanent de l’usuari.

MONTSERRAT ROCAGINÉ TORRAS no es farà responsable dels continguts que lliurement ha publicat un usuari.

L’usuari ha de tenir present que les seves publicacions seran conegudes pels altres usuaris, de manera que ell mateix és el principal responsable de la seva privacitat.

Les imatges que es puguin publicar en la pàgina no seran emmagatzemades en cap sistema de tractament per part de MONTSERRAT ROCAGINÉ TORRAS, però sí que romandran a la Xarxa Social.

Concursos i promocions

MONTSERRAT ROCAGINÉ TORRAS a través de la pàgina IMPULSORA DIGITAL es reserva el dret a realitzar concursos i promocions, en els quals podrà participar l’usuari unit a la seva pàgina. Les bases de cada un d’ells, quan s’utilitzi per a això la plataforma de la Xarxa Social, seran publicades a la mateixa. Complint sempre amb la LSSI-CE i amb qualsevol altra norma que li sigui d’aplicació.

La Xarxa Social no patrocina, avala ni administra, de cap manera, cap de les nostres promocions, ni està associada a cap d’elles.

Publicitat

MONTSERRAT ROCAGINÉ TORRAS a través de la página IMPULSORA DIGITAL utilitzarà la Xarxa Social per publicitar els seus productes i serveis, en tot cas, si decideix tractar les seves dades de contacte per a realitzar accions directes de prospecció comercial, serà sempre, complint amb les exigències legals de l’RGPD i de la LSSI-CE.

No es considera publicitat el fet de recomanar a altres usuaris la pàgina d’ IMPULSORA DIGITAL administrada per MONTSERRAT ROCAGINÉ TORRAS perquè també ells puguin gaudir de les promocions o estar informats de la seva activitat.

A continuació, detallem l’enllaç a la política de privacitat de cada Xarxa Social:

 
Pots consultar també la informació recollida a les pàgines: d’Avís legal i Política de cookies.