Serveis

Comença a fer créixer el

teu negoci posant en marxa estratègies digitals efectives

Disseny
web

La teva pàgina web és la teva carta de presentació. Per això, t'ajudarem a mostrar la teva millor versió.

Gestió professional xarxes socials

Una gestió professional de les xarxes socials marca la diferència i determina l'èxit de la teva marca.

Estratègia digital per al teu negoci

L'estratègia és el què et portarà a aconseguir els teus objectius de negoci. I, tu, què vols aconseguir? Només junts els assolirem!

Què vols aconseguir?

Aquesta és la pregunta clau que t'has de fer abans d'iniciar un projecte o emprendre alguna acció.
Per això, t'animo a respondre unes senzilles preguntes que t'ajudaran a saber quin servei necessites.

La pàgina web essencial és just el que necessites, ja que et permet donar a conèixer el teu projecte d’una forma senzilla i atractiva.

La pàgina web corporativa és la millor eina per projectar la imatge de la teva empresa, així com presentar els teus productes i/o serveis.

Estar a les xarxes socials sense una estratègia clara no et portarà enlloc. Si el què busques és aconseguir resultats (ex: crear notorietat de marca), generar continguts de qualitat és essencial. A què esperes per delegar la gestió de les xarxes socials del teu negoci?

La publicitat a les xarxes socials s’ha convertit en un mètode molt rentable de promocionar el teu negoci. Amb pocs recursos, pots impactar directament a les persones interessades en els teus productes i/o serveis. Posa en marxa ja el teu anunci de la mà d’un equip professional i aconsegueix els primers clients!

Una pàgina web ben posicionada és el que farà que el teu negoci local destaqui a Internet, obtingui visites i converteixi usuaris en clients. Inverteix en posicionament web i veuràs com el teu negoci guanya en visibilitat.  

Tens clar quins són els teus objectius? Qui és el teu buyer persona? En quins canals es troba? Si la resposta és no, el que necessites és un Pla de Màrqueting Digital. Nosaltres et podem ajudar no només a dissenyar-lo, sinó també a implementar-lo!

Si ja tens clar quin servei necessites, coneix les seves característiques:

Estigues al dia de les últimes novetats, segueix-nos a les xarxes, blog o al butlletí!