Sobre mi

sobre-impulsora-digital-montserrat-impulsora-digital-igualada

Impulsora Digital

Em defineixo com a Impulsora Digital perquè impulso el teu negoci a través d’estratègies digitals efectives orientades a captar i fidelitzar el client digital. 

Sóc la Montserrat i tinc 28 anys. Natural d’Igualada. Fa 5 anys vaig anticipar que el futur seria digital i em vaig especialitzar en màrqueting digital i ecommerce, disseny web i xarxes socials. M’apassiona aquest món i m’encanta ajudar a negocis com el teu a créixer digitalment. També m’agrada la fotografia, la natura i practicar esport. Amant dels petits detalls que fan la diferència.

Com a curiositat sobre mi, tinc una frase que s’ha convertit en el meu lema i és: “Sempre fins al Final” perquè amb constància, esforç i superació s’aconsegueixen els objectius que t’has fixat.

Què és el que em diferencia?

La meva metodologia de treball es centra exclusivament en el client. Aquest és el centre de tot. Tot comença i acaba pel client, ja que cada client és únic i té unes necessitats diferents. 

Client i professional treballen de la mà per dissenyar una estratègia digital efectiva que impulsi el teu negoci a un altre nivell. I no sols això, també és un procés d’empoderament, ja que amb les eines que et facilitaré, seràs capaç de fer volar el teu projecte o negoci de forma autònoma.

sobre-mi-metodologia-integradora-impulsora-digital-igualada

Missió

Impulsar el teu negoci a través d'estratègies digitals efectives per a captar i fidelitzar el client digital.

Visió

Ser un referent en el disseny i la implementació d'estratègies digitals efectives.

Valors

Confiança, enfoc, honestedat, il·lusió, innovació, integritat, millora contínua, qualitat, respecte, responsabilitat i valor.

Impulsa el teu negoci digitalment

Disseny
web

La teva pàgina web és la teva carta de presentació. Per això, t'ajudarem a mostrar la teva millor versió.

Gestió xarxes socials

Una gestió professional de les xarxes socials marca la diferència i determina l'èxit de la teva marca.

Estratègia digital per al teu negoci

L'estratègia és el què et portarà a aconseguir els teus objectius de negoci. I, tu, què vols aconseguir? Només junts els assolirem!