Traducció de la pàgina web d'Engisic

Traducció de la pàgina web d’Engisic de forma nativa amb l’objectiu d’assegurar una velocitat de càrrega ràpida i una navegació àgil entre els diferents idiomes.  

Engisic, enginyeria i consultoria especialitzada en el cicle de l’aigua, ha confiat en Impulsora Digital per a la traducció del seu lloc web.

Al ser una enginyeria que realitza projectes arreu de Catalunya, Espanya i també a l’estranger, volien que la seva pàgina web parlés el mateix llenguatge que els seus clients i potencials clients.

Impulsora Digital ha traduït de forma nativa cada una de les pàgines que conformen la web. Què vol dir això? Que per fer-ho hem emprat la traducció manual i no eines de traducció automàtica. Amb això hem aconseguit una pàgina web multilingüe, és a dir, en 3 idiomes (català, castellà i anglès) amb una velocitat de càrrega ràpida i una navegació àgil entre els diferents idiomes.

Quins són els beneficis de disposar d’una web multilingüe?

Els beneficis de tenir una web multilingüe són molts. A continuació, només es fa menció dels més importants:

– Obrir nous mercats. Disposar d’una web multilingüe obre portes a introduir-te en altres països i, per consegüent, ampliar la teva cartera de clients.

– Millora la satisfacció dels clients. Els teus clients valoren l’esforç realitzat en l’adaptació dels continguts de la teva web al seu idioma natiu de forma que, el seu grau de satisfacció augmenta.

Augmenta el posicionament de la teva pàgina. Una pàgina web multilingüe millora la seva posició en els buscadors, ja que les pàgines web traduïdes ajuden a indexar el teu lloc web.  

– Increment de les vendes i les conversions. Un lloc web en l’idioma natiu dels teus clients i potencials clients fa que les conversions o accions desitjades que volem que facin els usuaris s’incrementin al mateix temps que les vendes.  

Necessites una pàgina web multilingüe? Contacta’ns!

Altres treballs

Treballem junts per fer crèixer el teu negoci

Si ets emprenedor/a, autònom, empresa o tens un petit negoci i necessites donar un impuls al teu projecte, estic totalment oberta a escoltar-te!