Una botiga online per a un comerç físic

Una botiga online per a un comerç físic dedicat a la joieria d’autor a Barcelona

 

Joies Nut, comerç físic especialitzat en la venda de joieria d’autor a Barcelona, volia comercialitzar les joies en el canal online. La idea era que la botiga online fos una continuació de la botiga física.

S’ha dissenyat i desenvolupat una botiga online neta a nivell visual amb poc text i molta imatge, ja que, en aquest cas, les imatges parlen per si soles. També s’ha posat en valor la botiga física dins de la pàgina per tal de connectar el món offline amb l’online.

L’experiència de navegació és fàcil i intuïtiva perquè la pàgina està estructurada en categories de productes, per novetats i/o productes relacionats. L’objectiu és facilitar a l’usuari trobar allò que està cercant, així com mostrar-li productes que li poden interessar també.

Com a elements diferenciadors, trobem la gran capçalera, els banners de categories de productes i el feed d’Instagram incrustat en la mateixa pàgina.

La gamma de colors escollida es composa del negre, el gris i el vermell. I la tipografia de lletra és sense serif per a què es pugui comprendre fàcilment.

La web ha estat desenvolupada en 3 idiomes (català, castellà i anglès) per arribar tant al públic local, nacional com internacional.

En resum, es tracta d’una botiga online visualment neta organitzada al voltant de les categories de productes. Destaca la gran capçalera, els banners i el feed d’Instagram. Es tracta d’un disseny web a mida del client.

Si tens un comerç físic i vols obrir una botiga online, Impulsora Digital ho fa realitat. Contacta’ns!

Altres treballs

Treballem junts per fer crèixer el teu negoci

Si ets emprenedor/a, autònom, empresa o tens un petit negoci i necessites donar un impuls al teu projecte, estem totalment oberts a escoltar-te!