Una pàgina web d'alt nivell

Una pàgina web d’alt nivell per a una esportista d’èlit com és l’Anna Noguera, triatleta professional. 

L’Anna Noguera, una triatleta professional que sona amb força, ha confiat en Impulsora Digital per al disseny de la seva nova pàgina web. Una pàgina web que, sens dubte, està a un alt nivell com ella. 

Es tracta d’una web molt neta a nivell visual perquè el què es busca és donar molta importància a la figura de l’esportista, així com destacar les fites assolides més importants al llarg de la seva carrera esportiva. D’aquesta manera, les paraules deixen pas a les imatges i vídeos que són els que prenen el protagonisme. 

Destaca la gran capçalera dinàmica, on s’incorpora un vídeo de presentació de l’atleta, així com, dos botons que criden a l’acció: conèixer el seu projecte o llegir la seva biografia; tota una declaració d’intencions. 

El disseny web és responsive, ja que està preparat per visualitzar-se de forma correcta en qualsevol dispositiu.

Pel que fa a l’estructura web, està formada per 5 subpàgines: biografia, notícies, blog, galeria d’imatges i vídeos i, finalment, l’apartat de contacte. Ha estat realitzada en dos idiomes (castellà i anglès).

Ets esportista i vols una pàgina web al teu nivell? A Impulsora Digital t’ajudem a fer-la realitat!

Altres treballs

Treballem junts per fer crèixer el teu negoci

Si ets emprenedor/a, autònom, empresa o tens un petit negoci i necessites donar un impuls al teu projecte, estic totalment oberta a escoltar-te!